jouw dak ontmossen Gent?

Contacteer Mosman, jouw specialist in het reinigen van daken in Gent.
Meer info over dakontmossingVraag jouw gratis offerte

Dakontmossing Gent

 

Je bent op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontmossen en reinigen van jouw dak in Gent? Zoek niet verder, je hebt de juiste firma voor dak ontmossen Gent gevonden: Mosman!

De werkwijze van Mosman staat garant voor resultaat. jouw dak zal opnieuw stralen alsof de de dakbedekking juist vernieuwd is.

Mosman is actief in de regio rond Gent: Gent, Mariakerke,Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Ledeberg, Gentbrugge, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde

Dit aan eerlijke en correcte prijzen!

Naast het ontmossen van daken kan je bij ons ook terecht voor het reinigen van gevels, zowel baksteen als PVC of andere gevels reinigen wij snel en goed en dit tegen een correcte prijs, ook in regio Gent.

Vraag jouw gratis offerte en diagnose voor regio Gent.

Onze beste reclame zijn onze tevreden klanten. Bekijk onze referenties en laat jouw gevel of dak niet vuiler worden. Mosman werkt enkel met ervaren personeel en professionele producten om zo een top-resultaat te garanderen.

 

Mosman is actief in gans Vlaanderen (Kortrijk, Brugge, Roeselare, Ieper, Poperinge, De Panne, Koksijde, Waregem, Knokke, Oostende, Menen, Gent, Aalst, Aalter, Dendermonde, Eeklo, Sint-Niklaas, Zulte, De Pinte, Nazareth… ) maar ook in Brussel en Wallonië kan je ons inschakelen voor het reinigen van jouw dak of gevel.

Mosman is een gespecialiseerde divisie van het dakwerkersbedrijf VCM-Projects, een bedrijf met meerdere jaren ervaring in de algemene dakwerken.
Om een antwoord te bieden op de veelgestelde vraag ‘Wat doen met mos op ons dak’ richten wij enkele jaren geleden Mosman op, gespecialiseerd in het ontmossen van daken en reinigen van gevels.