Ook voor het reinigen van uw zonnepanelen

BENT U BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES

Met een dak- of gevelreiniging, of enkel voor uw zonnepanelen.

MEER INFOVraag uw gratis offerte

Mosman reinigt uw zonnepanelen in samenwerking met Paneelman

Door de toenemende vraag of we ook zonnepanelen (mee)reinigen bij een dakreiniging of gevelreiniging, hebben we naast Mosman Paneelman opgericht.

Met Paneelman zijn we gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen. Dit kan enkel voor de zonnepanelen, of dit kan in combinatie met een dak- en/of gevelreiniging.

Omdat het reinigen van zonnepanelen een andere uitvoering vraagt dan het reinigen van daken en gevels beschikken we over aparte uitrusting om uw zonnepanelen weer te laten stralen en te laten renderen.
Want ja, vuile zonnepanelen verliezen rendement. Door onze behandeling zijn uw zonnepanelen opnieuw proper als nieuw en dit voor lange tijd.

Waarom uw zonnepanelen laten reinigen door Paneelman?

!

Bereken via bovenstaande link wat u verliest met vuile zonnepanelen

Vuile zonnepanelen kunnen een rendementsverlies betekenen van 5 tot 7%.

I

Langere levensduur

Naast de winst met een hoger rendement zorgt het reinigen en onderhouden van uw zonnepanelen op regelmatige basis voor een langere levensduur van uw panelen. Bij het reinigen kijken we ook na of alles nog goed vastzit en of er geen zaken als barsten gemeld moeten worden. 

I

Ervaring

Paneelman is de jongste telg in onze ‘familie’. We mogen onszelf dan ook echte dakspecialisten noemen. Met VCM Projects zijn we gespecialiseerd in het renoveren van hellende en platte daken, dakogten en dakisolatie. Mosman richt zich op het reinigen van daken en gevels. Met Green Roof plaatsen we groendaken. En Paneelman zorgt voor de reiniging van zonnepanelen. Eigenlijk een ‘one-stop-shop’ voor al uw dak-kwesties.

Andere voordelen van osmosewater is dat het geen strepen nalaat en dat het vuil zich minder snel gaat hechten. Vandaar het langdurige resultaat. En het is ook een ecologische reinigingsmethode wat altijd mooi is meegenomen.

 

I

Groot en klein

Zowel voor grote zonnepaneelinstallaties als voor kleine, particuliere installaties kan u Paneelman inschakelen, met of zonder dakreiniging. 

I

Osmosewater

Voor het reinigen van zonnepanelen maken we gebruik van osmosewater, puur en zuiver water zonder kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Het water wordt met ons osmosetoestel gefilterd van alle onzuiverheden. Dit water gaat de vuiligheid opnemen, als het ware om zicht te voeden. 

Andere voordelen van osmosewater is dat het geen strepen nalaat en dat het vuil zich minder snel gaat hechten. Vandaar het langdurige resultaat. En het is ook een ecologische reinigingsmethode wat altijd mooi is meegenomen.

 

Reinigen zonnepanelen
Indien u ook een offerte wenst voor het laten reinigen van uw dak, gelieve onderstaande vragen ook in te vullen.
Kent u de oppervlakte van uw dak?
Waar liggen uw zonnepanelen?
De dakbedekking bestaat uit
Werden de zonnepanelen in het verleden al eens gereinigd?
Voor het opmaken van een correcte prijsofferte zijn foto's een must. U kan de foto's hier opladen of u kan ze verzenden via mail. Indien de zonnepanelen te zien zijn op Google Streetview dan kan u dit hier ook aangeven.

Maximum file size: 268.44MB