MOSMAN ONTMOST JOUW DAK PROFESSIONEEL:

1. Curatieve anti-moslaag

2. De reiniging

3. De preventieve anti-moslaag

4. Optionele coating

MEER INFOVraag jouw gratis offerte of dakdiagnose

Hoe Mosman jouw dak professioneel ontmost

Ontdek ons 4-stappenplan voor een uitmuntend en langdurig resultaat:

Stap 1

Curatieve
anti-moslaag

Curatieve anti-moslaag

In deze eerste fase wordt er een curatieve anti-mos-behandeling uitgevoerd op het dakvlak.

Deze behandeling wordt uitgevoerd op een droog dak. Als de dakpan ‘uitgedroogd’ is neemt de pan voldoende anti-mosproduct op, dit product zorgt ervoor dat de vervuiling als mosproppen, korstmossen, algen … al beginnen af te sterven. In deze fase wordt al een groot deel van het werk uitgevoerd en kunnen we efficiënter werken.

Stap 2

De reiniging

De reiniging

Na ongeveer 14 dagen kan er worden gereinigd. Hiervoor werken we met professionele en op maat gemaakte machines. Voor de reiniging gebruiken we geen producten, enkel warm water, tussen 90° en 150°, afhankelijk van de dakbedekking. Door de hoge temperatuur en de lage druk wordt de vervuiling verwijderd tot in de kern. Zo kunnen we reinigen zonder schade aan te brengen.

Stap 3

Preventieve
anti-moslaag

Preventieve anti-moslaag

Na het reinigen brengen we een anti-mos-behandeling aan. Deze vertraagt nieuwe vervuiling waardoor je voor lange termijn kan genieten van een proper dak. Deze anti-mosbehandeling wordt steeds aangebracht op een droog dakoppervlak. De dakpannen nemen bij droog weer optimaal het product in zich op waardoor een mos-afstotende laag ontstaat.

Stap 4

Coating

Coating

Jouw dakbedekking kan, na voorgaande stappen, ook voorzien worden van een nieuwe coating. Deze wordt aangebracht met professionele spuittoestellen. Vooraf worden steeds alle nodige elementen afgeplakt.

We werken steeds met professionele producten die bestand zijn tegen UV-licht. Mosman geeft jou 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk en je krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op het kleur! 

U kan kiezen uit 7 kleuren voor jouw dak.

Nazorg

Door jouw dak om de 3 à 4 jaar te laten behandelen met onze biologische producten kunnen we jouw dak mos vrij houden. Indien je het wenst houden wij bij wanneer jouw dak een herbehandeling nodig heeft en nemen we dan met je contact op. Dit zonder grote kosten maar met oog op de toekomst van jouw dak. Bij zo’n behandeling kijken we meteen ook na of jouw dak schade heeft ondervonden van tijd of weer en houden we jou op de hoogte van nodige maatregelen.

Tevreden klanten

Foto’s zeggen meer dan tekst…
Vind hieronder enkele gerealiseerde projecten. Voor meer realisaties bekijk zeker onze Facebook-pagina